Cântăreața Pink scrie istorie în muzică și a fost desemnată cea mai ascultată artistă a secolului, în Marea Britanie. Clasamentul a fost realizat de către cei de la compania PPL (Phonographic Performance Limited), potrivit Daily Mail, și cuprinde nume mari din industria muzicală. 

Pink a cucerit topurile muzicale din America până în Marea Britanie, iar muzica ei a ajuns să fie cea mai difuzată de către posturile radio și de televiziune din Regatul Unit. Pink le-a depășit în clasamentul realizat de PPL pe alte artiste precum Madonna, Adele, Rihanna sau Lady Gaga. Topul a fost făcut pe baza datelor furnizate de posturile britanice de radio și de televiziune. Pink cântă de mai bine de 20 de ani și a lansat, până în prezent, opt albume de studio. Ultima piesă cu care a cucerit planeta este un duet cu fiica ei, lansat în urmă cu o jumătate de an: ”Cover me in sunshine”. 

Pink este urmată în clasament de Madonna, Katy Perry, Rihanna și Lady Gaga, în această ordine. Adele, Beyonce, Kylie Minogue, Little Mix și Whitney Houston completează topul celor mai ascultate artiste din Marea Britanie. În clasament și-au făcut loc și artiste tinere, precum Taylor Swift, Dua Lipa sau Ariana Grande, care sunt în primele 20 de poziții.