Ariana Grande și-a găsit sufletul pereche. După mai multe relații, artista se simte fericită alături de Dalton Gomez. Logodnicul Arianei este mereu alături de ea și o susține în toate proiectele, iar pentru a demonstra cât de serioasă este relația lor, Dalton deja și-a schimbat poza de profil.

Relația dintre Ariana Grande și Dalton Gomez evoluează din ce în ce mai frumos. Pe cei doi i-a prins pandemia împreună, iar asta se pare că a fost un pas important pentru ei. Ariana și agentul imobiliar sunt mai pregătiți ca niciodată să meargă la altar și deja au stabilit și data nunții. Marele eveniment este programat pentru începutul verii, iar pe listă vor fi trecuți puțini invitați din cauza pandemiei de Coronavirus. 

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația la finalul anului 2020, iar acum Dalton și-a schimbat poza de profil. Artista și agentul imobiliar formează un cuplu de la începutului anului 2020, iar lucrurile au mers atât de bine între cei doi, încât Dalton a decis să nu piardă timpul și să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii. Ariana a spus da și le-a dat și fanilot vestea cea mare printr-o serie de imagine postate pe Instagram.

Inelul Arianei nu este deloc unul obișnuit, ci este format dintr-un diamant și o perlă. Conform unui specialist, bijuteria a costat 750.000$. ”Estimez că diamantul inelului are 8 karate, iar din pozele de pe Instagram, unde avem o reprezentare clară a acestuia, reiese că este un diamant de calitate. Astfel de inele valoarează peste 750.000$”, a declarat pentru Insider Ajay Anand, managerul Rare Carat.