Harry Styles face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. De data asta, un videoclip viral nu îi face cinste fostului membru din One Direction. Harry este acuzat de furt, iar obiectul pe care a pus ochii este unul inedit. 

În cazul în care nu ești la curent cu tot ce se întâmplă pe TikTok, îți spunem noi. Un videoclip în care Harry Styles este acuzat de furtul unui cuptor cu microunde a devenit instant viral. Totul s-ar fi întâmplat în timpul concertului pe care artistul l-a susținut la finalul lunii noiembrie pe USB Arena din Long Island. 

Cea care l-a dat de gol pe Harry a fost tiktokerița Dianna Raionne. Tânăra a afirmat că tatăl ei care lucrează la USB Arena i-a trimis un mesaj în care îi spunea că Harry Styles a furat un cuptor cu microunde. Acum, Dianna a spus adevărul.

„A fost o glumă pe baza căreia m-am amuzat și eu și tatăl meu. Cuptorul era de negăsit fix în ziua în care Harry a cântat acolo. Mi s-a părut amuzant să mă leg de asta. Am mers la culcare, iar a doua zi m-am trezit cu peste 20.000 de vizualizări și 12.000 de aprecieri. O intreagă nebunie!”.

 

@diannarainonee

j imagine him running full force w a microwave #ubsarena #harrystyles #hslot #loveontour

♬ original sound - dianna:)