Începutul de an arată mai bine că niciodată pentru actorul din „Home Alone”. Macaulay Culkin și iubita lui, cunoscuta actriță din serialul de pe Disney „Viață minunată pe punte” și-au unit destinele. Brenda Song a devenit mămică anul trecut, așa că fanii se așteptau la acest pas.

Macaulay Culkin și Brenda Song sunt idolii unor generații, iar dacă mulți dintre fani habar n-aveau că cei doi formează un cuplu, ei bine, acum actorii au devenit familie cu acte-n regulă. Brenda Song a adus pe lume anul trecut un băiețel al cărui nume este Dakota Song Culkin. Proaspeții părinți au ales acest nume în memoria surorii lui Macaulay, Dakota care a murit în 2008.

Macaulay nu mai are nevoie de nicio prezentare, actorul fiind mereu asociat cu seria de filme ”Home Alone”. Brenda Song a apărut în numeroase producții Disney, printre care cea mai cunoscută fiind ”Sweet life on deck”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Changeland”, în 2017 și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă nu au declarat nimic legat de marele eveniment din viața lor, inelul de pe degetul actriței spune totul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)