Fetele de la Blackpink au cu ce să se laude: muzica lor e ascultată de milioane de fani din întreaga lume, iar acest lucru se vede în cifrele pe care le adună pe toate platformele de social media și de streaming. Fetele au reușit să-l detroneze recent și pe Justin Bieber și și-au trecut în palmares o mega-performanță pe YouTube. 

Trupa Blackpink a împlinit vara aceasta șase ani de activitate, iar surprizele pe care le-au pregătit pentru fani cu ocazia aniversării au fost pe măsură. Jisoo, Jennie, Rose și Lisa au succes atât în formula care le-a consacrat, cât și pe cont propriu, iar cel mai bun argument în acest sens este faptul că două dintre ele au lansat și melodii solo și au cucerit YouTube-ul.

Lisa a lansat primul album solo din carieră, iar momentul a coincis cu o cifră-record pe care au atins-o pe YouTube. Canalul lor are75 de milioane de subscriberi, fiind cel mai de succes canal de YouTube din lumea muzicală. Totodată, Blackpink este prima trupă din lume care ajunge la performanța asta.

Fetele îi ”suflau în ceafă” de mult timp lui Justin Bieber, care avea cei mai mulți abonați până de curând. Lansarea albumului Lisei le-a adus fetelor câteva milioane bune de abonați, reușind să-l depășească astfel pe Bieber, care are ”doar” 69.3 milioane de subscriberi.