Fanii serialului ”Friends” vor avea parte de o surpriză de proporții luna aceasta. Gașca de prieteni din sitcom-ul de comedie se reunește pentru un episod special, cu invitați unul și unul. 

Monica, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel, Joey se reunesc pentru episodul special ”Friends: The Reunion”. Cei șase prieteni au revenit pe platoul pe care și-au petrecut 10 ani, la filmările serialului care i-a făcut celebri în toată lumea. La mai bine de 15 ani de când s-a încheiat producția, actorii au venit în locul unde s-au simțit ca acasă și au filmat un episod fără scenariu scris, bazat doar pe improvizație. Pe lângă gașca deja conscrată de prieteni, episodul are și câțiva invitați speciali, celebrități care sunt fani ”Friends”: Justin Bieber, Lady Gaga, băieții de la BTS, Kit Harington (Jon Snow din ”Game Of Thrones”), Reese Witherspoon, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne și lista poate continua. 

Episodul special va avea premiera pe HBO MAX pe 27 mai, iar fanii serialului îl așteaptă cu sufletul la gură. Filmările trebuiau să aibă loc inițial anul trecut în martie, dar au fost amănate din cauza pandemiei. Serialul ”Friends” a fost disponibil până de curând în România pe Netflix, dar recent a fost eliminat de pe platformă. Îl poți urmări în schimb pe HBO GO. Așa arată teaser-ul episodului special care urmează să apară la finalul lunii mai: