Zvonurile privind divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West circulau de anul trecut, dar acum se pare că asta s-a concretizat. Cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot continua pe același drum, iar cea care a depus actele de divorț a fost chiar Kim.

Nimeni nu a fost surprins de faptul că miliardara Kim și rapperul Kanye își spun adio în mod oficial. Între cei doi lucrurile nu au mai mers la fel de bine încă din perioada în care Kanye s-a implicat în politica Americii și a avut și episoade de bipolaritate. După aceste momente, Kim și Kanye au decis să locuiască separat, iar Kris, mama lui Kim a decis să opească filmările show-ului din cauza rapperului.

Life before Kanye. Șapte parteneri pe care i-a avut Kim Kardashian și despre care nu multă lume știe

Acum, după ce actele au fost depuse și divorțul nu mai poate fi evitat s-au aflat și motivele reale ale separării. La motivele divorțului, Kim a bifat căsuța cu ”diferențe ireconciliabile”, semn că atitudinea rapperului nu mai poate fi corectată, cu atât mai puțin să se revină la atmosfera de dinainte. 

Cei doi au convenit că nu vor împărți averea, Kim având în conturi 900 de milioane de dolari, iar Kanye 2 miliarde de dolari, dar vor împărți anumite proprietăți.