Squid Game este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultima vreme și, fără doar și poate, Netflix poate spune că a dat lovitura. Fenomenul Squid game a cucerit iremediabil 119 țări, iar acum întrebarea de pe buzele tuturor este când apare sezonul doi. 

Squid Game este cel mai urmărit serial al anului pe Netflix. Serialul urmărește povestea unor jucători care acceptă să intre într-un joc al morții, iar miza este una destul de mare. Personajele își riscă propriile vieți pentru șansa de câștiga 38.5 milioane de dolari. La cum se prezintă situația până în momentul de față, specialiștii sunt de părere că Squid Game va fi cel mai popular serial din istoria Netflix.

Finalul primului sezon lasă astfel loc pentru o continuare. Netflix nu a făcut încă un anunț oficial despre continuarea Squid Game, dar având în vedere că pe platformă el este listat ca serial, nu ca miniserie,cel mai probabil producătorii vor reveni și cu sezonul 2. 

Dacă toate astea nu sunt de ajuns, chiar și regizorul Hwang Dong-hyeok a vorbit despre posibilitatea unui nou sezon. ”Să scriu, să produc și să regizez un sezon a fost o sarcină foarte dificilă. Când mă gândesc să fac același lucru pentru sezonul 2, mă îngrijorez. Nu e nimic confirmat încă. Având în vedere entuziasmul oamenilor, mă gândesc la asta”, a declarat acesta pentru CNN.