Anitta e una dintre artistele care nu se sfiesc să dea detalii picante din viața personală. După ce a avut o aventură cu Maluma în 2019, pe care a recunoscut-o public, acum artista a vorbit despre sentimentele ei pentru ”pretty boy”, într-un interviu pe YouTube. 

It's complicated! Așa s-ar putea rezuma viața amoroasă a Anittei. S-a afișat recent cu Neymar, dar inima ei bate în continuare pentru Maluma. Artista de origine braziliană a dat un interviu pe YouTube, în care a vorbit despre relațiile ei cu cei doi. În timp ce despre fotbalistul de la PSG a spus că e ”doar un prieten”, pentru Maluma a recunoscut că are în continuare sentimente. Cei doi au fost împreună în 2019, dar ea încă ține la el: ”Suntem foarte asemănători în ceea ce privește distracția și lucrurile care ne plac. Și încă îl iubesc foarte mult, indiferent dacă suntem sau nu împreună. Pot să îl văd cu altă femeie, poate să mă vadă cu alt bărbat și tot ne iubim în continuare. Este perfect așa”, a spus Anitta. 

Cei doi s-au cunoscut atunci când au colaborat pentru piesa ”Sim Ou Não”, în 2016. În 2019, au fost împreună pentru o perioadă scurtă, dar se pare că Anitta încă nu a depășit momentul.