Băieții din 5GANG au mii de fane și toate răvnesc să stea în drepta lor. Faima, banii și bolidurile pe care le conduc sunt ca un magnet, dar se pare că pentru unele fete asta nu este suficient.

Băieții din 5GANG sunt băieți de casă. Fiecare dintre ei au relații frumoase și de durată, iar iubitele lor i-au cucerit instant pe fanii băieților. Gami, Selly, Mădălin și Pain s-au afișat mândri de fiecare dată cu partenerele lor, iar vlogurile pe care le-au filmat și le vor mai filma sunt mereu pe placul urmăritorilor.

În timp ce unii au sărbătorit dragostea la cote maxime în luna iubirii, alții tocmai ce au pus capăt relațiilor de luni bune. Mădălin Șerban și Vanessa au ales să meargă pe drumuri diferite, iar anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Mădălin pe Insta stories. Mai mult decât atât, cei doi nu se mai au la follow și au șters toate pozele cu ei de pe feed-ul de Instagram. Chiar dacă Vanessa nu îl mai urmărește pe fostul ei iubit, aceasta încă o are la follow pe sora lui Mădălin.

Motivul despărțirii celor doi se pare că ar fi fost infidelitatea Vanessei. ”Dacă v-ați despărțit, dacă te-a înșelat, așa cum am pățit...” a răspuns membrul 5GANG unui fan într-un Q&A.

Mădălin și Vanessa se aflau în topul preferințelor fanilor în materie de cupluri din 5GANG și cu siguranță mulți nu se așteptau la asta. Mădălin nu va trece prea repede peste etapa Vanessa, având în vedere că aceasta a apărut în clipul lui ”Nu veni să pleci”.