Dorian Popa nu duce lipsă de idei de content pentru social media. Vloggerul îmbină utilul cu plăcutul, așa că și-a luat urmăritorii cu el atunci când a mers să își mai adauge un tatuaj nou la colecția deja existentă.

Niciodată să nu spui niciodată! Dorian Popa este un mare fan al tatuajelor, iar asta se vede și pe conturile lui de social media. Stăpânul lui Cheluțu a vrut să marcheze cele 2 milioane de abonați de pe canalul de Youtube, așa că acum câteva săptămâni și-a tatuat sigla Youtube și pe partenerul lui patruped nelipsit din vloguri, pe Cheluțu.

Mini Hâtz. Dorian Popa, planuri de viitor. Uite când are de gând să se căsătorească și să devină tătic!

De la ultima vizită la salonul de tatuaje și până acum, Dorian s-a tot gândit cu ce să își acopere o cicatrice pe care o are pe picior. Dacă l-a început îl bătea gândul să își tatueze o gaură de glonț, pe parcurs Dorian s-a răzgândit și a decis că decât să prevestească vreun eveniment nefericit, mai bine să își arate legătura puternică pe care o are cu Dumnezeu.

”Vreau să acopăr cicatricea de pe picior și am aviut niște zile în care l-am simțit pe Dumnezeu foarte aproape de mine. De mult îmi doream să îmi tatuez o cruce cât se poate de simplă, unghiuri drepte, plină, nicio formă, niciun model. ”

Transparent din fire, întreg procesul, dar și rezultatul final sunt pe canalul lui de Youtube. Aruncă o privire!