Theo Rose și What's Up au făcut din ziua de 8 Martie o adevărată sărbătoare. Au venit la Morning ZU și au cântat în premieră absolută piesa pentru care au colaborat. 

”Vreau acasă” este melodia pentru care Theo Rose și What's Up și-au unit forțele și care s-a auzit în premieră absolută la Morning ZU. Melodia are un mesaj sensibil în care se vor regăsi toți cei cărora le e dor de casa părintească, de părinți și de sentimentul de liniște pe care doar acasă îl ai. Cei doi au povestit și cum a luat naștere colaborarea lor. Theo și Whatsy sunt ”vecini” de studio, iar cântărețul i-a dat un mesaj lui Theo Rose într-o zi, în care i-a spus cât de mult o apreciază și că și-ar dori să colaboreze. Zis și făcut, iar melodia care a luat naștere este una în care se vor regăsi toți cei care locuiesc departe de țară și pe care îi mistuie dorul de casă și de cei dragi în fiecare zi. 

 

Theo Rose nu a lăsat să treacă Ziua Femeii fără o dedicație specială pentru toate femeile. A cântat live în studio versiunea ei pentru piesa ”Tango to Evora”, o melodie sensibilă pe care Mălina Olinescu a tradus-o în română în urmă cu mulți ani. Theo a spus că se simte norocoasă că poate să cânte orice își dorește și că a prins curaj să cânte melodiile la care visa când era mică. 

Și dacă tot a ridicat ștacheta data trecută când a fost la Morning ZU, Theo Rose și-a încheiat în forță recitalul și a dat-o pe lăutărie. Așa a sunat ”Ziua-n care tu m-ai sărutat” live în studioul de la Radio ZU!