Mario Fresh se poate lăuda cu o familie extrem de frumoasă și de unită. Artistul se înțelege de minune că părinții și cu sora lui și, din cauza faptului că sunt în orașe diferite, mama artistului se mai lasă din când în când cuprinsă de nostalgie.

Mario, Raluca, Claudia și Micki formează una dintre cele mai fresh familii de la noi. Cei patru pot fi oricând un exemplu de ”așa da” atunci când vine vorba de relația copii-părinți. Claudia, mama lui Mario a topit inimile urmăritorilor de pe Instagram atunci când a postat o imagine de acum 20 de ani. Mario și familia sa au refăcut recent poza din copilărie, iar diferențele fizice sunt vizibile.

Părinții lui Mario Fresh au toate motivele din lume să fie mândri de copiii lor și cu siguranță sunt. Mario este foarte concentrat pe cariera lui muzicală și nici sora lui, Raluca nu stă rău la capitolul acesta. Raluca este o tânără frumoasă și ambițioasă care și-a urmat mereu visul și nu a renunțat până nu și-a îndeplinit țelurile. Focusată pe carieră, Raluca a plecat în Dubai, acolo unde a început un nou capitol în viața sa.