Vești triste pentru fanii 5GANG. Fenomenul care a luat amploare datorită online-ului se pare că va ajunge anul acesta la final. Selly a vorbit de foarte multe ori despre faptul cu 5GANG nu mai este un proiect care să-l reprezinte, iar acum i-a luat pe ceilalți trei membri care au mai rămas alături de el și au făcut vlogul oficial de adio.

Fără doar și poate, 5GANG este unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rând. Componența trupei a suferit mici modificări, iar acum, după ce au ajuns la formula perfectă, Selly, dar și colegii lui de trupă au făcut un anunț nu tocmai pe placul fanilor: 5GANG se desparte. Selly povestea cu câteva luni în urmă că este conștient că nu va mai putea face parte la nesfârșit din 5GANG, mai ales că s-a maturizat și are pe listă alte proiecte care îl reprezintă mult mai mult.

Acum, Selly, Gami, Mădălin și Dia au făcut un vlog oficial în care le comunicau fanilor decizia de a merge pe drumuri separate și, oricât de mult ar fi sperat fanii să fie doar o glumă, totul este cât se poate de serios. ”Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie. Recunosc că momentul acesta a venit mai repede decât mă așteptam chiar și eu. Am luat împreună această decizie și cred că este decizia corectă. De aproape patru ani am muncit împreună și am doborât niște recorduri. Între timp am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta.” a spus Selly în vlog.