Aseară, artiștii au cules din nou roadele muncii lor. Billboard Music Awards i-a premiat pe cei mai muncitori de anul acesta, iar lupta a fost una destul de strânsă. Cine a plecat cu cele mai multe trofee acasă?

Billboard Music Awards a confirmat, din nou, statul unor artiști. Deși mulți dintre ei sunt obișnuiți ca piesele lor să doboare recorduri, nimic nu se compară cu satisfacția de a primi un premiu pentru asta. Aseară, preferații galei de anul acesta au fost ușor de intuit, iar Olivia Rodrigo, BTS sau Drake au plecat acasă cu cele mai multe trofee.

Olivia Rodrigo a câștigat șapte premii, iar Ye sau Kanye West, cum încă îi mai spun unii, a cîștigat șapte premii, fiind singurul artist masculin cu o asemenea reușită. La cele 34 de premii deja existente, Drake a mai adăugat cinci. Taylor Swift a plecat și ea acasă cu patru premii, iar Justin Bieber cu cinci.

BTS a câștigat trei premii, iar Bad Bunny a fost desemnat, pentru a treia oară, artistul latino al anului. Karol G a câștigat premiul la categoria cel mai bun album al anului cu materialul „KGO516”. Kali Uchis a primit premiul pentru cântecul latino al anului cu “telepatía”

Doja Cat a primit și ea patru premii, iar The Weeknd a mai adăugat la colecția de 20 de premii, încă unul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by billboard (@billboard)