Toată lumea este cu ochii pe Angelina Jolie. Fosta parteneră a lui Brad Pitll a fost văzută de mai multe ori în compania lui The Weeknd, așa că speculațiile au apărut imediat. Fanii cred că cei doi sunt deja împreună și că își doresc să țină relația departe de blițurile paparazzilor.

La începutul lunii iulie a anului trecut, Angelina și The Weeknd au mers la cină împreună, iar după ce imaginile surprinse de paparazzi au făcut înconjurul internetului, lumea i-a și cuplat. O sursă din anturajul lor a vrut să lămurească lucrurile și a spus că ”cei doi nu au vrut niciodată să iasă pe ascuns la cină. Nu este nimic romantic între ei. The Weeknd se concentrează pe industria cinematografică. Are o producție pentru HBO în care este implicat.”

Se pare că asta nu a fost sufiecient, așa că la premiera filmului ”The Eternals”, Angelina a oferit un interviu pentruE! Daily Pop unde a vorbit despre The Weeknd. Diplomată de fel, Angie a știu cum să evite întrebarea, iar asta nu a făcut decât să-i bage și mai mult în ceață pe fani.

”Angelina, copiii tăi sunt la vârsta la care au opinii, așa că trebuie să știu asta. Sunt mai entuziasmați de faptul că apari în „The Eternals” sau de prietenia ta cu The Weeknd”, a întrebat Justin Sylvester.

”Sunt foarte entuziasmați de acest film, dacă asta întrebi. Da, sunt foarte entuziasmați de acest film”, a răspuns actrița.

Acum, The Weeknd a mai pus și el paie pe foc cu piesa lui „Here we go... again”. Te-ai prins?

„Your girlfriend's tryna pair you with somebody more famous
But instead you ended up with someone so basic, faceless
Someone to take your pictures and frame it
And my new girl, she a movie star
My new girl, she a movie star
I loved her right, make her scream like Neve Campbell
But when I make her laugh, swear it cures my depressin' thoughts
'Cause baby girl, she a movie star
Baby girl, she a movie star
I told myself that I'd never fall
But here we go again”