Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că miliardara Kylie Jenner are poze lipsite de cusur și aici nu ne referim la cele pe care le face la shooting-uri. Și atunci când este acasă, Kylie are imagini de calitate, iar acum am aflat cine merită toate aplauzele.

Kylie Jenner a decis să nu mai păstreze misterul și să le arate fanilor ei cine este responsabil de pozele minunate pe care le urcă pe Instagram. Kylie și întreaga ei familie au petrecut câteva zile în Italia, acolo unde sora ei, Kourtney, a decis să organizeze a treia nuntă cu Travis. Miliardara nu a putut rata peisajele superbe, așa că s-a pozat în fiecare colțișor.

Pentru prima dată, Kylie a arătat cine îi face majoritatea pozelor. Este vorba despre Stormi, fiica ei. Stormi a crescut, iar acum, mama ei poate avea încredere și se poate baza oricând pe ea. Dacă pe Stormi o ia peste tot, fanii se întreabă ce s-a întâmplat cu băiețelul ei, care, până acum, nu a fost arătat deloc. Kylie nu a mai vorbit despre băiețelul ei de când a ales să-i schimbe numele.

La mai bine de o lună de când l-a adus pe lume pe micuț, Kylie a decis să renunțe la numele „Wolf”. Momentan, Kylie nu a comunicat noua ei opțiune, dar este clar că decizia a fost una total neașteptată. 

„Vreau să vă anunț că numele băiețelului nostru nu mai este Wolf. Pur și simplu am simțit că nu i se potrivește. Am vrut să știți de la mine pentru că am văzut acest nume peste tot”, a scris Kylie pe Instagram.