Jason Momoa și-a șocat fanii cu cel mai recent anunț. „Aquaman”, așa cum este cunoscut în industria cinematografică a pus punct căsniciei cu Lisa Bonet, asta după ce, anul trecut, declarau că relația lor este mai puternică ca niciodată. Lucrurile se schimbă, viața este imprevizibilă, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

Jason și Lisa s-au cunoscut în 2005, într-un club de jazz, cu mult timp înainte ca Jason să devină faimos pentru rolul din „Game of Thrones”. Câțiva ani mai târziu, cei doi au devenit părinții a doi copii minunați care, promit ei, nu vor fi afectați de despărțirea aceasta. Anunțul despărțirii a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Jason, dar se pare că decizia nu a fost luată peste noapte.

„S-au separat fiindcă aveau priorități diferite. În urmă cu câțiva ani, Jason se chinuia să își găsească de muncă. Acum cariera lui a explodat. Și își dorește să lucreze cât mai mult posibil. Lisa nu vrea să îl urmeze pe Jason în toate locurile în care acesta merge. Ea se bucură de viața ei în L.A. Unora distanța le întărește căsnicia. Pentru mariajul Lisei și al lui Jason a fost un dezastru. Nu va fi un divorț cu scandal și nu vor vorbi urât unul despre celălalt. Amândoi sunt persoane spirituale”, a declarat o sursă pentru People.