Industria K-POP este zguduită de una dintre cele mai triste vești. Un cunoscut idol K-POP a făcut un anunț pe Instagram care a picat ca un trăznet asupra fanilor. Artistul se luptă de luni bune cu cancerul și a decis să nu mai ascundă acest lucru. 

„Bună! Sunt Saebom! În primul rând, regret că vin în atenția dumneavoastră cu o astfel de veste proastă. La începutul acestui an, în ianuarie am fost diagnosticat cu un tip de cancer la sânge. 

Din 2021, am început să mă simt obosit și aveam febră mare noaptea, când dormeam. Nu m-am gândit niciodată prea mult la asta, ci am pus totul pe seama faptului că munceam prea mult. A durat două luni până am primit diagnosticul de limfom. Mi-am făcut o mie de scenarii. 

Nu am spus nimic celor din jurul meu pentru că trebuia să duc la bun sfârșit tot ce îmi planificasem deja. A trecut ceva timp să mă calmez și să îmi fac curaj să postez asta. Vreau să le spun apropiaților mei că dacă văd asta și nu i-am contactat pe ei în avans, îi rog să mă scuze. 

În prezent, am terminat runda a doua de chimioterapie și nu sunt chiar atât de rău. Fac tot ce pot ca să-mi revin și să mă întorc pe scenă Vă mulțumesc pentru suport și pentru tot ce faceți pentru mine. Voi fi mult mai bine în viitor”, a transmis artistul fanilor.