Roxen este reprezentanta României la Eurovisionul de anul acesta. Artista participă cu piesa ”Amnesia” care are deja peste 3 milioane de vizualizări și este una specială pentru Roxen.

Probabil mulți dintre fanii lui Roxen s-au întrebat de ce piesa ”Amnesia” la Eurovision. Piesa nu a fost aleasă la întâmplare, ci o reprezintă în totalitate pe artistă și este inspirată de una dintre cele mai grele perioade din copilăria ei. Aflată în backstage la Eurovision, Roxen a trebuit să răspundă câtorva întrebări adresa de Nikkie Tutorials, celebra makeup artistă de pe Instagram. Printre multe întrebări s-a numărat și cea referitoare la sursa de inspirație pentru ”Amnesia”.

Bella Hadid, adevărul despre boala pe care o are de mulți ani

”Cel mai important moment a fost când aveam aproape 14 ani și am fost diagnosticată cu boala Lyme într-o stare destul de avansată. În acel moment am știut că trebuie să fac ceva cu viața mea și să trăiesc fiecare moment ca și cum este ultimul. Am muncit foarte mult și de acolo am luat ”Amnesia” pentru că am încetat să mai am grijă de mine. Mintea îmi zicea să îmi urmez visurile. Am muncit atât de mult încât aproape că m-am pierdut pe drum.”