Raluka este una dintre cele mai bune voci de la noi. Artista a fost mereu retrasă și nu i-a plăcut să își expună viața personală în fața reflectoarelor. Totuși, sunt momente în care fanii vor să știe mai mult și vor să pătrundă dincolo de piesele pe care Raluka le lansează și, de data asta, le-a făcut pe plac.

Raluka s-a maturizat și a crescut profesional în fața fanilor care i-au fost mereu alături. Artista nu a luat niciodată pauză de la ceea ce îi place cel mai mult și anume, muzica. Recent, Raluka a fost invitată la un podcast unde le-a prezentat fanilor și o altă latură a ei. Artista a recunoscut faptul că, uneori, și-ar dori să fie mai mult un personaj, decât să fie reală și să fie percepută greșit.

Pe lângă reflecțiile asupra carierei, Raluka a recunoscut că suferă de o boală care îi dă bătăi de cap și care o panichează mereu. Este vorba despre acluofobie, explicată de specialiști ca fiind teama de întuneric.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile.”, a spus Raluka în podcast-ul lui Damian Drăghici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)