În timp ce unele vedete postează numai părțile pozitive ale vieții de proaspete mămici, altele au curajul să fie sincere și să spună lucrurilor pe nume. Fie că se confruntă cu depresie postnatală sau că le este greu să se obișnuiască cu noul statut, faptul că expun și aspectele mai puțin plăcute ale acestei perioade le face să fie autentice, iar urmăritoarele lor se identifică mai bine cu ele. 

Halsey face parte din categoria proaspetelor mămici care spun lucrurilor pe nume și a recunoscut, recent, că i-a fost greu să accepte schimbările prin care a trecut corpul ei de când a dat naștere. Artista și-a adus pe lume bebelușul în urmă cu câteva luni, dar încă procesează faptul că nu mai arată ca înainte. ”Sarcina mi-a schimbat corpul atât de mult. Să învăț cum să am simțul modei când încă nu m-am obișnuit cu noile mele forme a fost o adevărată provocare. Către toate mamele (sau către oricine care trece printr-o experiență asemănătoare), să știți că vă înțeleg perfect”, a scris Halsey pe Twitter. 

Artista este mămica unui băiețel care s-a lăsat așteptat câțiva ani. Halsey a povestit în trecut că a suferit de endometrioză, o boală dificil de diagnosticat și care a împiedicat-o să rămână însărcinată mai devreme. A pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani și a trecut prin două operații pentru a putea să rămână însărcinată, dar toată suferința i-a adus bebelușul mult dorit.