Gigi Hadid este un model internațional de succes și iubita unuia dintre cei mai doriți bărbați din lume, dar puțini știu că s-a confruntat, încă din adolescență, cu o boală autoimună care i-a pus bețe în roate în carieră. Iubita lui Zayn a dezvăluit totul pe Twitter, într-un moment în care se săturase să mai fie criticată din cauza fluctuațiilor de greutate pe care le avea. 

Gigi Hadid și-a făcut o carieră în modelling și este cunoscută în industrie la nivel internațional, dar a avut parte și de numeroase critici, la începutul carierei. La un moment dat, iubita lui Zayn nu a mai suportat și a scris, în mai multe postări pe Twitter, că suferă de o boală care o face să aibă probleme de greutate tot timpul. Totul a început la 17 ani, atunci când a fost diagnosticată cu boala Hashimoto, o boală autoimună cauzată de funcționarea anormală a glandei tiroide. "Cei care m-ați numit <prea mare pentru industrie> ați văzut inflamație și retenție de apă din cauza acestei boli.", a povestit iubita lui Zayn, în urmă cu câțiva ani. 

Deși a avut același regim de viață și a mâncat la fel, boala i-a cauzat nu doar fluctuații de greutate ci și oboseală, stres, tulburări de metabolism și retenție de apă.

 

 

 

Supermodelul a făcut un apel la empatie atunci și le-a cerut internauților să renunțe la comentariile răutăcioase și să nu-i mai judece pe cei din jur, pentru că "niciodată nu poți ști întreaga poveste".