Alexandra Stan a trăit în ultimele luni cât nu trăiesc alții într-o viață. Artista a participat la una dintre cele mai dure competiții în Republica Dominicană, s-a căsătorit și a și divorțat. Toate astea, cumulate cu stresul și oboseala au condus-o pe Alexandra în pragul unei boli autoimune.

Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate artiste de la noi. Constănțeanca nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, ba mai mult, consideră că sinceritatea a ajutat-o în multe situații critice. Recent, artista a fost invitată în podcastul lui Goijira, acolo unde au vorbit despre subiecte tabu, despre obstacole în viață și carieră, dar și despre puterea de a merge mai departe. Alexandra a recunoscut, în premieră, că suferă de o boală autoimună care o împiedică să se exprime liber și, tocmai din cauza asta, are de gând să intre în gașca artiștilor care au și podcast.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.

Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol.”, a spus Alexandra în podcastul lui Gojira.