The devil himself și-a luat adio de la fani. Lucifer, serialul fenomen resuscitat de Netflix a venit săptămânile trecute cu ultimul sezon al serialului, iar fanii nu s-au așteptat deloc la un astfel de adio.

Chiar dacă mulți se așteptau ca sezonul 5 din Lucifer să fie ultimul, producătorii au scos asul din mânecă și au anunțat că pe 10 septembrie va apărea un alt sezon. Ultimul sezon a avut 10 episoade și i-a surprins pe fani cu multe situații și personaje neprevăzute. Evident că înainte de marea lansare pe net au început să circule primele teorii despre sezonul 6, dar se pare că fanii au fost departe de adevăr.

Episodul final din Lucifer i-a dezamăgit pe mulți, mai ales că fanii înfocați s-au așteptat la un astfel de deznodământ. Toți cei care au urmărit cu sufletul la gură ultimul sezon, se așteptau ca Lucifer să preia rolul lui Dumnezeu din prima, Chloe să rămână la LAPD, iar fiica lor să nu poate fi răpită, având în vedere super-puterile pe care le avea. Una peste alta, o altă mișcare inteligentă ar fi fost ca Linda, psihologul să aibă și ea legătură cu divinitatea și tot ce ar fi scris în acea carte să fie, de fapt, o anticipare a ceea ce avea să se întâmple.

Cum nimic din toate astea nu s-a întâmplat, mulți dintre fanii Lucifer și-au dorit ca serialul să se încheie la sezonul 5. Anyway, așa trebuia să se încheie serialul. Take a look!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ildy Modrovich (@ildymojo)