Katy Perry și Orlando Bloom și-au luat fanii prin surprindere. Cei doi au călătorit în viitor, mai exact până în anul 2055 și s-au afișat pe Instagram cu 34 de ani mai bătrâni. Rezultatul?

Katy Perry și Orlando Bloom au uimit Instagramul. Cei doi au vrut să transmită un mesaj tuturor urmăritor, dar sigur atenția fanilor s-a mutat de la mesaj la aparițiile vedetelor. Artista și actorul și-au intrat în roluri și au transmis un mesaj din viitor, din anul 2055 în care îndeamnă poporul american să voteze corect pentru a evita dispariția democrației. Perry și Bloom au avut parte de makeup profesionist, iar specialiștii în domeniul le-au oferit ocazia să vadă cum vor arăta cu câțiva ani mai bătrâni, atunci când micuța lui Daisy va fi domnișoară în toată regula.

Acum trei luni, Perry și Orlando au atras atenția tuturor atunci când au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost verigheta pe care Katy o purta pe deget și pe care nu s-a sfiit să o ascundă. Presa internațională crede că cei doi și-au oficializat relația într-un spațiu restrâns, mai ales că pandemia oricum nu le permitea să aibă mulți invitați.

Fanii artistei știu că aceasta a pus pe hold de două ori nunta anul trecut din cauza pandemiei și a declarat asta și în interviu acordat celor de la The Mirror. ”Nu mai putem planifica nimic în 2020 deoarece toate planurile sunt anulate. Desigur, va avea loc în viitor, dar acum ne dorim să avem un copil sănătos. Și asta se va întâmpla curând! Nu glumesc atunci când spun că virusul ar putea să aibă un rol în a ne ține în loc. Ar trebui să călătorim și nu vrem ca nimeni să se simtă inconfortabil.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)