The Motans a trecut marți pe la Morning ZU și a cântat live cea mai nouă piesă a lui. ”Povestea unui naufragiat” s-a auzit pentru prima dată live, de când a fost lansată, în studioul de la ZU. 

La două săptămâni de când a lansat ”Povestea unui naufragiat”, The Motans a venit la Morning ZU să o cânte live în studio. Denis a povestit cum a luat naștere melodia și a spus că pregătește câteva schimbări la nivel de stil muzical, în perioada care urmează. ”Povestea unui naufragiat” a fost compusă înainte de ”Insula”, dar Denis a ales să le lanseze în ordine inversă. Ambele melodii vor face parte de pe albumul la care The Motans lucrează și pe care urmează să îl lanseze toamna aceasta. 

Denis de la The Motans ia atitudine. Ce l-a suparat pe artist? ”Pur și simplu m-am săturat!”

Denis a mai dat puțin din casă și a spus că după apariția albumului, pregătește o schimbare la nivel de stil muzical. Materialul discografic la care lucrează acum se va intitula ”Great Expectations” și va conține 12 piese. După lansarea lui, The Motans va intra într-o altă etapă a carierei, cu piese mai deep și cu un altfel de sound. Abia așteptăm să auzim ce pregătește! Până atunci, așa a sunat live ”Povestea unui naufragiat”!