Joe, Kevin și Nick Jonas au reușit să cucerească milioane de fani și să acapareze lumina reflectoarelor doar pentru ei. Cei care au copilărit cu generația Disney, sigur își amintesc show-ul pe care cei trei îl aveau, dar și pe fratele lor mai mic, Franklin.

Dacă Nick, Kevin și Joe au ales calea muzicii și s-au remarcat imediat cu ajutorul trupei Jonas Brothers, fratele lor mai mic, Kevin a ales să stea departe de proiectul lor muzical. Franklin a avut câteva apariții în show-ul fraților săi mai mari de pe Disney, dar de asta nu prea au mai fost văzuți împreună și nu pentru că nu sunt în relații bune, ci pentru că Franklin are alte proiecte de care se ocupă.

Pe Instagram, nu este la fel de popular precum frații lui și se poate lăuda cu doar 600.000 de urmăritori. În luna martie a acestui an, Franklin a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut din cauza dependenței de droguri, dar și despre gândurile de sinucidere. ”De la o vârstă foarte fragedă m-am luptat cu dependența de droguri și de alcool. Voiam să evadez din viața pe care o aveam atunci, nu îmi doream să fiu acolo. După mulți ani la rând în care am vrut să mă sinucid, am realizat cât de gravă este situația. Am mers la terapie, am urmat un tratament, iar acum sunt foarte recunoscător pentru asta. Nu mai sunt acea persoană. Sunt bucuros că trăiesc și că sunt fericit”, declara Franklin pe Instagram.

Acum, Franklin studiază la Columbia University în New York și își administrează propriul site de merch-uri.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @franklinjonas