Este foarte probabil ca Post Malone să se numere printre cei care s-au uitat la „Don't look up”. De ce spunem asta? Pentru că în 2019 Posty spunea ceva legat de un buncăr, dar nimeni nu l-l-a luat în seamă. Trei ani mai târziu, artistul a demonstrat că a fost mai mult decât serios și, drept dovadă, a finalizat buncărul și poate spune că este pregătit pentru Apocalipsă.

Teoria conform căreia Apocalipsa va veni într-o zi se pare că i-a convins deja pe unii. Din această categorie face parte și artistul Post Malone care și-a luat toate măsurile de siguranță și s-a gândit să își construiască propriul buncăr pentru a fi în siguranță.

După ce și-a cumpărat o casă în valoare de 3 milioane de dolari, artistul a știut din prima către ce direcție va îndrepta achiziția. Posty a trecut la treabă și a construit un buncăr pentru a fi pregătit de momentul în care va veni Apocalipsa. Buncărul se află în munții Utah și are peste 30 de paturi supraetajete și o cameră de relaxare pentru el și iubita sa.

Îl construiesc sub pământ. Va fi amuzant până va veni sfărșitul lumii. Dar când se va întâmpla asta, va fi funcțional”, spunea artistul în urmă cu doi ani.

Primele imagini au fost deja publicate și, la cât de bine arată, pare mai mult a casă de lux decât a buncăr.