Ellen DeGeneres este una dintre cele mai cunoscut realizatoare și prezentatoare de peste Ocean. Mii de artiști și nume cunoscute din toate domeniile au stat alături de ea, iar cum orice început are și un final, Ellen a decis să spună adio emisiunii după 19 ani de existență.

Multe nume s-au lansat de pe fotoliul de la emisiunea lui Ellen. De-a lungul celor 19 ani de existență, Ellen a reușit să se mențină în topul preferințelor fanilor și, chiar dacă au existat la adresa ei acuzații de hărțuire la locul de muncă, show-ul a continuat să se difuzeze. Ellen a vrut să îi pună capăt în 2016, atunci când a simțit că nu mai este cazul să continue, dar faptul că în 2022 îi expira contractul de difuzare și realizare al emisiunii, a decis să facă show-ul până atunci. 

”Mă gândeam să mă opresc după al 16-lea sezon. Acela urma să fie ultimul meu sezon, dar au vrut să semnez pentru încă patru ani. La acel moment am spus că poate semnez pentru unul, dar mi-au spus că doar pentru un singur an nu se poate. Aşa am stabilit pe încă trei ani şi am ştiut că va fi pentru ultima dată. Acesta era planul. Oricât de grozav a fost acest spectacol, nu mai este o provocare", a declarat Ellen pentru The Hollywood Reporter.

Prima ediție Ellen Show a fost difuzată în 2003 și se va încheia în 2022. De la început și până în prezent show-ul a reușit să cucerească atât publicul din State, cât și publicul internațional.