Cei care au urmărit cele mai recente proiecte în care apare Zendaya, sigur și-au pus un semn de întrebare cu privire la relația dintre ea și Tom Holland. Dacă la început cei doi declarau că sunt colegi de platou, eventual, cel mult amici, între timp lucrurile au evoluat.

Zendaya și Tom formează cel mai fresh cuplu de la Hollywood. Cât de serioasă este relația dintre cei doi? Atât de serioasă încât Zendaya și Tom s-au întâlnit cu Claire Stoermer, mama actriței. Fanii vigilenți au și găsit un nume pentru cuplu: Tomdaya și cred că între cei doi sentimentele există de ceva ani buni. Zendaya și Tom au colaborat pentru prima dată în 2017 pentru super producția “Spider-Man: Homecoming”, în care Tom avea rolul lui Peter Parker, iar Zendaya avea rolul colegei sale de clasă, Michelle. 

Acum, după luni bune de la primele zvonuri, Zendaya a dat totul din casă și a vorbit pentru prima dată în revista InStyle despre relația ei cu Tom. ”Pe partea actoricească, apreciez că iubește să fie Spider-Man. Este multă presiune - începi să te identifici cu rolul de supererou peste tot pe unde mergi. Cred că a gestionat asta foarte bine. Este un perfecționist. Regizorul mi-a permis și mie să vin în fiecare zi la filmări și a fost uimitor să văd cât de mult își dorește Tom ca totul să iasă perfect. Îl iubesc pentru asta!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)