Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se mai satură unul de celălalt și se bucură din plin de vacanța romantică în care au plecat. Cei doi se află în Europa, iar paparazzii sunt pe urmele lor la fiecare pas. 

După ce au fost fotografiați săptămâna trecută pe un yacht în Saint Tropez, J. Lo și Ben Affleck și-au continuat vacanța cu o destinație romantică. Cei doi îndrăgostiți au ales să viziteze Italia după ce au părăsit Coasta de Azur, iar fanii și fotografii au fost pe urmele lor pas cu pas. După o oprire în Portofino, cei doi au vizitat insula Capri. În imaginile surprinse de paparazzi, par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. J. Lo și Ben s-au plimbat pe străduțele înguste, au intrat în câteva magazine, s-au oprit la o terasă de pe faleză, după care și-au continuat călătoria cu yacht-ul. 

#Remake. Jennifer Lopez și Ben Affleck au refăcut scena din ”Jenny From The Block”, după 19 ani

Diva care tocmai a împlinit 52 de ani a purtat un outfit de culoare albă, cu pantaloni scurți și top, o pălărie de paie, geantă asortată și ochelari de soare stil aviator. Chiar dacă au fost discreți, ceilalți turiști de pe insulă i-au remarcat imediat și fiecare a scos telefonul pentru a imortaliza momentul.