Kanye West nu se plictisește deloc. De când nu mai are iubită, Ye pare că a găsit un echilibru în toate, iar acum se concentrează, mai mult ca niciodată, pe partea de business. Rapperul are de gând să își extindă imperiul și să nu se mai limiteze doar la celebrul brand Yeezy.

Kanye West tace și face! Fostul partener al lui Kim Kardashian nu duce lipsă de idei și, drept dovadă, deja are în minte 17 afaceri pe care vrea să le inițieze anul acesta. Ye a completat actele pentru toate, iar printre ele se numără un parc de distracții, NFT-uri, criptomonede, produse electrocasnice, echipamente sportive, dar și o linie de produse cosmetice. 

Înainte de a pune asta în aplicare, Kanye i-a lăsat pe toți mască. Rapperul are de gând să vină pe piață cu un nou concept de mașină pe care l-a numit deja „Donda car”, nume inspirat de la cel mai recent album al său. Mașina are un design futurist, este all black și fără prea multe ferestre.

Pentru ca proiectul să fie dus la capăt, Kanye și-a pus toată încrederea în designerul Steven Smith. Cei doi nu sunt la prima colaborare, iar fanii lui Ye știu că Steven a fost responsabil și cu designul perechilor de Yeezy. Portofoliul lui mai cuprinde și conceptele pentru New Balance 574 și Adidas Artillery.

Surse apropiate lui Kanye susțin că aceasta ar avea parte de sprijinul lui Elon Musk pentru a lansa acestă mașină, mai ales de când cei doi sunt foarte buni prieteni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)