Nicki Minaj și-a pus internetul în cap, din cauza unor postări pe Twitter. Artista a avut un mesaj controversat despre vaccinul anti-Covid, iar postările ei au împărțit internetul în două. 

De când este pandemie, vedetele internaționale s-au împărțit în două categorii: cele care își îndeamnă fanii să se vaccineze și care se implică în campanii sociale dedicate imunizării și cele care sunt adeptele teoriilor conspirației și nu au deloc încredere în vaccin. Nicki Minaj face parte, cu siguranță, din cea de-a doua categorie, iar câteva postări recente ale ei de pe Twitter i-au adus un val de hate în mediul online, mai ales din partea celor care sunt adepții vaccinării. 

Nicki a postat un mesaj în care susține că un cunoscut al ei ar fi avut probleme de potență după ce s-a vaccinat. ”Verișorul meu din Trinidad nu își face vaccinul pentru că prietenul lui și l-a făcut și a rămas impotent. Mai avea câteva săptămâni până la nuntă, iar acum iubita lui a anulat nunta”, a scris Nicki într-o postare pe Twitter. Rapperița a dispărut din viața publică în ultimul an și nu a mai participat la evenimente mondene. Nu și-a făcut apariția nici la MET Gala, pentru că era nevoie de dovada vaccinării pentru a participa. Nicki a refuzat să își facă vaccinul, așa că nu a putut să participe la evenimentul dedicat modei.