Chiar dacă momentan nu a ajuns în topuri cu noul album, Taylor Swift a reușit să atragă atenția tuturor. Fanii lui Tay-Tay sunt de părere că aceasta a divulgat cel mai bine păstrat secret al lui Gigi Hadid.

Gigi Hadid este una dintre cele mai secretoase și protective mămici. Modelul și-a ferit fetița de ochii curioșilor și chiar i-a ieșit până acum. Chiar dacă a postat imagini cu spatele micuței sau doar cu mânuțele, fanii nu au fost mulțumiți și vor mai mult. Atât de mult încât au început să creadă că Taylor Swift este singura lor rază de speranță.

Taylor a lansat cu două zile înainte de aniversarea ei albumul ”Evermore”, iar două dintre piese au atras atenția fanilor. ”Dorothea” și ”August” au fost variantele pe care fanii le-au luat în considerare atunci când a venit vorba de numele pe care îl are fetița lui Gigi. ”August” pentru că în luna august modelul a postat o imagine alături de descrie ”August, așteptăm venirea pe lume a fiicei noastre.”

Taylor Swift a recunoscut că prima piesa pe care a scris-o pentru noul album a fost ”Dorothea”, adică prin luna august, atunci când deja aflase că buna ei prietenă așteaptă o fetiță.