Adevărul în glumă se spune! Cei de la Netflix anunțau cu ceva timp în urmă că vor face o serie de modificări în ceea ce privește conturile împărțite între mai multe persoane. Nimeni nu a luat asta în considerare, dar se pare că lucrurile sunt mai serioase ca niciodată. Plus că, există un mare competitor pe piață: Youtube. 

Întrebarea de pe buzele tuturor în ultima perioadă este una simplă: vor migra utilizatorii Netflix către Youtube? Curiozitatea nu este deloc una întâmplătoare, ci este potrivită contextului în care se află cele două aplicații în momentul de față. Youtube are toate șansele să detroneze Netflix, dacă se ține de planul pe care a început deja să-l implementeze.

Netflix joacă dur

Mai exact, pe Youtube a început să fie disponibili, în mod gratuit, un anumit tip de content specific Netflix. De exemplu, show-ul culinar al lui Gordon Ramsay poate fi vizionat fără să plătești bani, ca la Netflix. Youtube mizează foarte mult pe această mișcare, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, platforma de filme i-a cam dezamăgit pe utitlizatori, atunci când le-a comunicat că va interzice folosirea unui cont de către mai mulți utilizatori. Cei care vor să dea share și rudelor, vor trebui să plătească 3 euro în plus pentru fiecare cont adăugat. 

Dar asta nu este singura noutate din partea celor de la Netflix. În urmă cu ceva timp, platforma i-a luat în vizior conturile pe care sunt logate mai multe persoane. Mai exact, Netflix propune taxarea cu 3 dolari a celor care împarte conturile cu zeci de persoane. Momentan, măsura este deja aplicată în El Salvador, Guatemala, Honduras, Argentina, Republica Dominicană și Peru. Nu se știe dacă aceeași taxă va fi aplicabilă și conturilor din România, însă un lucru este cert. Netflix mai are un as în mânecă și anume, lansarea unei noi versiuni de abonament în valoare de 4,99 dolari.

Schimbare radicală din partea celor de la Netflix. Ce nu vei mai putea face începând cu 2023
Hepta