„Toamna se numără bobocii” și se pare că pe această premisă merg și mariile companii. Lansările de telefoane curg pe bandă rulantă, iar după Apple și Samsung, a venit timpul celor de la Google să se laude cu noul telefon, Pixel 7.

Google tace și face. Deși nu au creat prea mare suspans în jurul evenimentului lor, se pare că gigantul a venit cu o surpriză la final de 2022. Un nou telefon care promite multe și care pare că a atras deja atenția iubitorilor de gadget-uri. Pixel 7 este noua generație de telefoane care nu vine singură, ci însoțită de Pixel Watch, prima generație de ceasuri marca Google.

Ce este special la Pixel 7? În primul rând, vine dotat cu cel mai nou procesor, Tensor G2, dar și cu Android 13. Potrivit celor de la Google, Tensor G2 este singurul procesor care poate integra, în momentul de față, inteligența artificială (AI) și învățarea automată (machine learning) direct pe un telefon.

Ecranul telefonului are 6,3 inch, RAM de 8 GB, o capacitate de stocare de 128 sau 256 GB. La fel ca în cazul iPhone-urilor, Pixel 7 este disponibil, momentan, pentru precomandă. În cazul acesta, prețul începe de la 600 de dolari.

Dar asta nu e tot. Pixel 7 are și o variantă mai avansată și anume, modelul Pro. Acesta are un ecran de 6,7 inch, 12 GB RAM, stocare de 128, 256 sau 512 GB. Aici, prețul de pornire este de 900 de dolari.

Android Authority