Nu mai este niciun secret faptul că Anitta face spectacol pe scenă. Artista schimbă zeci de ținute și pentru fiecare piesă are pregătit un moment special. Pentru cei care nu știu cum se întâmplă, de fapt, magic, artista a venit cu răspunsul.

Anitta este pe val mai mult ca niciodată. După ce a lansat album nou și a înnebunit întregul TikTok cu piesa „Envolver”, artista are agenda plină. Aproape că nu este zi în care aceasta să nu urce pe scenă, iar pentru tot ce i se întâmplă le mulțumește fanilor.

Anitta poate spune că 2022 este anul ei. Artista s-a reinventat și, după doi ani greu încercați de pandemie, pare că a răsărit soarele și pe strada ei. Artista a bifat cele mai importante festivaluri de anul acesta, iar piesele ei au fost primite cum nu se putea mai bine de către fani. Chiar dacă de abia a lansat album nou, Anitta are multe suprize muzicale pentru publicul ei.

Anitta nua re secrete față de fanii ei și, tocmai de aceea, a decis să îi ia cu ea în spatele scenei. Prietena lui J Balvin le-a arătat tuturor cum se schimbă atât de repede de haine și cine o ajută. Artista are o echipă de 6 oameni, iar totul durează două minute.

 

@anitta

Cada pessoa fica com uma parte diferente da roupa para que eu possa me vestir e subir no palco antes da minha próxima música

♬ Gata (feat. Chencho Corleone) – Anitta