Lidia Buble a evoluat în câțiva ani cât alții într-o întreagă cariera. De la stilul vestimentar, la cel muzical, toate au trecut prin schimbări radicale și au dus la crearea Lidiei Buble de azi, o artistă sigură pe sine și care emană fericire prin toți porii. 

Acum șapte ani, Lidia Buble a venit la București cu planuri mărețe. După ce a fost bonă, Lidia a decis să încerce să facă primii pași în industria muzicală, iar Adi Sînă a fost cel care i-a dat primele aripi. Cei doi au lansat piesa „Noi gândim fel” care, la vremea respectivă, a fost una dintre cele mai fredonate piese. 

Timpul a trecut, iar Lidia Buble a suferit schimbari radicale. A renunțat la părul lung și a optat pentru blond, dar și pentru ținute mult mai propuse. A participat la „Asia Express”, a avut o relația cu Harlys Becerra, iar acum și-a lansat propriul parfum, la fel ca divele din afară.

 „Pregătesc ceva foarte frumos pentru oamenii mei. Am visat la asta, probabil, încă de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, am o pasiune foarte mare pentru tot ce înseamnă parfum. Și, în cel mai scurt timp, cu siguranță, săptămâna asta, voi lansa și parfumul la care am visat de-o viață.”