Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste de la noi. Chiar dacă are doar 22 de ani este cunoscută publicului încă din 2013, de când avea 14 ani.

Nicole a crescut în ochii fanilor, atât la propriu, cât și la figurat. Artista a evoluat de-a lungul timpului și, chiar dacă unii încă o mai asociază cu piesa ”Memories”, Nicole s-a schimbat, iar acum a devenit o adevărată femme fatale. Artista nu avea cum să nu marcheze cei opt ani de la lansarea piesei ”Memories”, piesă care a pus-o pe harta muzicii românești. Nicole a postat o imagine pe Instagram și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o de-a lungul carierei. ”8 ani de #Memories! This is still me, Nicole Cherry! Încă am amintiri și le țin în inima mea. Vă mulțumesc pentru cea mai frumoasă călătorie! ❤”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 

La cei 22 de ani, Nicole a realizat multe lucruri la care alții doar visează. Artista are o familie minunată care o susține mereu, un iubit care o iubește enorm, o carieră cu zeci de hit-uri și propriul brand de haine. Cireșica și comunitatea ei de fani au o legătură foarte strânsă, iar, din când în când, artista postează imagini cu ea de când era mică.

Uite cât de mult s-a schimbat!