Regizat de Lana Wilson, documentarul ”Miss Americana” a avut premiera oficială la festivalul Sundance, pe 23 ianuarie, iar Taylor Swift a vorbit deschis despre viața din spatele reflectoarelor.

Taylor Swift a lansat documentarul ”Miss Americana” și le-a oferit fanilor ocazia să o descopere pe Tay-Tay cea din spatele reflectoarelor. Artista a declarat că a avut parte și de momente în care a simțit că celebritatea a afectat-o pe toate planurile.

”Am făcut eforturi pentru a trata o tulburare de alimentație. S-a întâmplat de câteva ori şi nu sunt în niciun fel mândră de asta.  În unele zile, mă înfometam puțin şi mă opream din mâncat. Îmi amintesc cum, când aveam 18 ani, era prima dată când apăream pe coperta unei reviste şi titlul era ceva de genul «Însărcinată la 18 ani?». Şi asta pentru că purtam ceva care îmi făcea ca partea de jos a abdomenului să nu fie plată. Şi am luat asta ca pe o pedeapsă. Apoi, când eram la o şedință foto, mă aflam în cabină şi cineva care lucra la o revistă a spus: «Uau, este uimitor că te cuprinde o măsură mostră. De obicei, trebuie să modificăm rochiile, dar putem să le luăm direct de pe podium şi să te îmbrăcăm!». Şi am privit asta ca pe o alinare”.