Au trecut 7 ani de când Taylor Swift a lansat piesa „Shake it off”, dar se pare că niciodată nu este prea târziu pentru un proces. Artista este acuzată de plagiat de către o trupă despre care susține că nici nu știa că există.

Fără nicio urmă de aroganță, Taylor Swift nu înțelege cum o trupă aproape inexistentă a dat-o în judecată pentru plagiat. Artistei îi face probleme una dintre cele mai de succes piese și anume, „Shake it off”. Aceasta a lansat piesa în 2014 și deja are peste 3 miliarde de vizualizări pe Youtube. Și tocmai acum trebuie să stea cu subsemnatul pentru ea.

3LW este un grup de fete care o acuză pe Tay Tay de plagiat. Mai exact, artistele susțin că piesa lui Taylor este 1:1 cu piesa lor, „Playas Gon’ Play”. Compozitoarele Sean Hall și Nathan Butler au dat-o în judecată pe Swift pentru prima dată în 2018. Un complet de judecători a stabilit că versurile sunt prea banale pentru a fi copiate și i-au dat câștig de cauză lui Taylor.

 

 

Fetele nu se lasă și o poartă, din nou, pe artistă prin instanțe. Inițial, Swift a crezut că este o glumă proastă. Cum totul s-a dovedit a fi extrem de real, artista a făcut și o serie de declarații. „Versurile au fost scrise integral de mine. Am vrut ca oamenii să nu plece urechea la tot felul de critice pe care le aud în stânga și-n dreapta. De fapt, am folosit replici pe care eu le-am primit pe toate canalele de comunicare. Cât despre 3LW, nu am auzit niciodată de ele”, a spus Taylor.

 

 

Cu cine se iubește Taylor Swift

Joe și Taylor au o relație de mai bine de șase ani, dar au început să colaboreze și pe plan muzical abia anul trecut, în pandemie. Prima lor colaborare a fost pentru piesa ”Betty”, o melodie cu influențe indie-filk care se regăsește pe album. Piesa i-a purtat noroc lui Joe Alwyn și i-a adus primul premiu în calitate de compozitor.

Până să compună pentru iubita lui, Joe nu a avut prea mari legături cu muzica. Meseria lui este de actor și a bifat apariții în filme precum ”Long Halftime Walk”, ”The Favorite” sau ”Harriet”. Alwyn are 30 de ani și este cu un an mai mic decât iubita lui. El și Taylor Swift s-au afișat pentru prima dată împreună la Met Gala, în 2016.

 

Taylor Swift, prima reacție după ce a fost dată în judecată pentru piesa „Shake it off”. „Nu am auzit în viața mea de ele”
Hepta