De ceva vreme, Taylor Swift se află într-un conflict cu Scott Borchetta, fostul ei manager de la casa de discuri Big Machine Records, și cu Scooter Braun, partenerul lui Borchetta, care deține întregul ei portofoliu de piese muzicale.

Artista a declarat că Scooter Braun și Scott Borchetta nu o vor lăsa să cânte nicio piesă din ultimii 10 ani pe scena American Music Awards (AMAs), unde va primi premiul Artist of the Decade. Taylor a vorbiut despre faptul că i s-a spus  că nu poate cânta nicio piesă de pe primele ei șase albume, în timpul ceremoniei, deoarece Braun și Borchetta cred că ar trebuie să le reînregistreze. Totuși, nu are voie să reînregistreze nicio piesă pe care Braun o deține înainte de noiembrie 2020.

„Scott Borchetta a spus echipei mele că îmi vor permite să-mi folosesc muzica doar dacă fac următoarele lucruri: dacă sunt de acord să nu reînregistrez versiunile copycat ale melodiilor mele anul viitor (ceea ce am voie legal să fac) și, de asemenea, a spus că trebuie să nu mai vorbesc despre el și Scooter Braun”, a declarat ea.