Taylir Swift și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Artista nu a reușit niciodată să obțină o diplomă din cauza programului încărcat pe care l-a avut încă de când era o puștoaică. Acum, cei de la Universitatea din New York s-au gândit la ea și au ajutat-o să treacă prin emoțiile unui absolvent.

Taylor Swift este recunoscută pentru donațiile pe care le face către tinerii care își doresc să aibă un viitor. Artista a fost mereu preocupată de viața academică a celor care o urmăresc și nu de puține ori le-a trimis fanilor cecuri uriașe care le asigurau plata școlarizării.

Acum, Tay-Tay a avut și ea ocazia să experimenteze viața de student, mai exact, cea de absolvent. După ani la rând în care sute, poate mii de studenți au urmat cursul „Taylor Swift” care se află în programa celor de la New York University, acum, Taylor a trecut de partea cealaltă a baricadei și a primit o diplomă din partea comunității academice. Totul a culminat cu un discurs pe măsură.

„Viața poate fi grea... în special dacă încerci să le faci pe toate... toate ranchiunile, să fii la curent cu tot ce face fostul partener... Trebuie să alegi lucrurile cărora le acorzi timp şi loc în viața ta. Am o veste bună: totul depinde de tine. Am şi o veste proastă: totul depinde de tine. Nu trebuie să vă fie niciodată ruşine de faptul că ați încercat - nimic nu se face fără efort”, a spus Tay-Tay în discursul ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)