Gina Pistol și Smiley sunt nerăbdători să-și țină în brațe fetița, iar postările lor de pe rețelele de socializare arată că sunt mai pregătiți ca niciodată pentru cea mai importantă întâlnire din viața lor. 

Mai sunt câteva zile până când cel mai așteptat bebeluș din România va veni pe lume. Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley urmează să vină pe lume în scurt timp, iar cei doi viitori părinți ard de nerăbdare să o cunoască pe micuța lor. Au pregătit camera în care o vor primi, iar Smiley se gândește deja la momentul când se va duce să își ia fetele de la maternitate. 

Artistul și iubita lui au făcut un filmuleț pentru TikTok în care arată cât sunt de nerăbdători să își țină în brațe bebelușa. În timp ce viitoarea mămică fredonează și dansează, Smiley trece prin cadru ținând în mână scoica în care o va transporta pe micuță cu mașina. Ca un tătic responsabil, Smiley știe că siguranța este importantă din prima zi de viață și a pregătit accesoriul care nu trebuie să lipsească atunci când ai un copil mic în mașină. 

 

@smiley_omul

Suntem nerabdatori 🤗 ##smiley ##baby ##futureparents @gina.pistol

♬ I'm So Pretty - chunkymonkeeyy