Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș au venit marți la Morning ZU pentru o super cântare live. Cele mai iubite piese ale lor s-au auzit live în studioul de la Radio ZU. 

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș cântă în această formulă de aproximativ cinci ani, dar abia recent au dat lovitura pe YouTube, iar piesa ”Ziua în care tu m-ai sărutat” i-a făcut cunoscuți publicului larg. Videoclipul se laudă cu 21 de milioane de vizualizări în opt luni, iar piesa a ajuns și pe TikTok, și pe radio, așa că Taraful Rutenilor împreună cu Carmen Chindriș au venit marți la Morning ZU pentru un recital live. Mini-concertul din studioul de la Morning ZU a început cu o melodie în limba engleză și a continuat cu o piesă în limba romani.

 

Momentul așteptat de toți ascultătorii a venit repede, iar melodia ”Ziua în care tu m-ai sărutat” a fost cea cu care a continuat mini-concertul. Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș au continuat cântarea cu piesa pe care au lansat-o în urmă cu o lună. ”Suc” este o dedicație perfectă pentru persoana pe care vrei să o inviți în oraș, dar poate nu ai curaj. 

Recitalul s-a terminat cu o piesă compusă special pentru Radio ZU. Ascultătorii Radio ZU și cei care au văzut momentul pe ZU TV au avut parte de o surpriză de proporții. Băieții din Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș nu și-au lăsat fanii cu ochii în soare, iar celor care au cerut bis li s-a îndeplinit dorința. ”Suc” și ”Ziua în care tu m-ai sărutat” s-au auzit încă o dată, în încheiere, live în studio.