Kim Kardashian nu se învață minte și se flexează în continuare pe Instagram cu viața ei perfectă, în ciuda sutelor de comentarii în care este criticată. Diva a dat-o în bară din nou, de data aceasta cu o descriere pe care fanii au catalogat-o drept nerușinată. 

În timp ce toată lumea este afectată de pandemie, lui Kim Kardashian se pare că îi merge din ce în ce mai bine. A ajuns la 200 de milioane de urmăritori pe Instagram și a ținut să celebreze cifra rotundă cu o poză la piscină. Kim s-a fotografiat în costum de baie și a scris în dreptul imaginii: ”This is more than life... this is paradise”. Cei care o urmăresc s-au grăbit să o critice: ”Suntem în pandemie, Kim”, ”Ești în paradis? Ok, dar să te lauzi cu asta când mai mult de 400 000 de oameni au murit de covid este extrem de lipsit de respect” - au fost doar două dintre comentariile pe care le-a primit diva. 

 

Nu este prima dată când Kim Kardashian sfidează pe toată lumea și nu ține cont de reguli. În luna octombrie anul trecut, și-a luat cu ea 40 de prieteni și a mers pe o insulă privată pentru a-și sărbători ziua de naștere.