Blue Ivy, fetița lui Beyonce și a lui Jay-Z este de neoprit. După ce a scris istorie la BET Awards, acum, micuța a primit și o nominalizare la premiile Grammy.

Beyonce și Jay-Z au motive să fie mândri. Fiica lor, Blue Ivy dă semne că are de gând să le calce pe urme, iar de talent cu siguranță nu duce lipsă. Piesa ”Brown skin girl” de pe coloana sonoră ”The lion king” i-a purtat noroc lui Blue. În vară, fetița lui Beyonce a plecat acasă cu premiul la categoria BET HER Award și astfel a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria BET Awards. 

Acum, Blue se poate mândri cu o nominalizare la premiile Grammy la categoria ”Cel mai bun videoclip” tot cu piesa ”Brown skin girl”. Inițial, numele lui Blue nu era prezent pe lista nominalizărilor, dar după ce a fost revizuit site-ul celor de la Grammy, acum apare și fetița lui Beyonce. 

Aceasta nu este singura reușită de anul acesta a lui Blue. Micuța talentată se poate lăuda cu faptul că deja a început să producă primii ei bani, vocea ei fiind folosită ca povestitor al cărții audio „Hair Love”.