Formează unul dintre cele mai frumoase și mai admirate cupluri din showbiz-ul internațional. Au împreună o fetiță, iar presa tabloidă a scris recent și că s-ar fi căsătorit în secret. La fel ca orice cuplu, Zayn și Gigi au o poveste interesantă, care a început în urmă cu câțiva ani. S-au iubit, s-au despărțit, apoi și-au dat seama că sunt suflete-pereche, s-au împăcat și au întemeiat o familie. Dar cum a început totul?

În orice relație de cuplu, începutul este cel mai frumos. Zayn Malik și Gigi Hadid au ce îi povesti fetiței lor, Khai, atunci când aceasta îi va întreba cum a luat naștere povestea lor de dragoste. Fostul star One Direction și fotomodelul s-au cunoscut la petrecerea Victoria's Secret din 2015. Gigi Hadid tocmai încheiase relația cu Joe Jonas. Zayn a spus că a recunoscut-o din pictoriale și a invitat-o în oraș. Prima lor întâlnire a fost la restaurantul Gemma, din New York. Zayn își amintește exact ce și-a spus după primul date: ”E o femeie foarte inteligentă. Știe cum să se poarte, are clasă, are încredere în ea și nu e arogantă. E foarte cool”. 

Momentul adevărului. S-au căsătorit sau nu Zayn și Gigi Hadid în secret?

De acolo până la dragoste a fost un singur pas, iar cei doi au început să iasă împreună. Zayn a știu că ea este aleasa și, la un moment dat, și-a tatuat pe piept privirea ei. După ceva timp s-au despărțit, dar nu au rezistat prea mult să stea departe unul de celălalt și s-au împăcat după câteva luni. În 2020 au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Khai. Gigi Hadid a ales, în ultimul moment, să nască acasă, iar Zayn i-a fost alături în acel moment. Experiența i-a unit și mai mult, pentru că artistul a fost cel care a ținut-o în brațe pe fiica lui imediat după naștere. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)