Nicole Cherry și iubitul ei urmează să devină părinți pentru prima dată. Artista a intrat în ultimul trimestru de sarcină și, recent, a făcut un pictorial pentru o revistă de la noi, alături de tatăl fetiței ei. Cei doi abia așteaptă să o cunoască pe micuța Anastasia, dar nu mulți știu cum a început povestea lor de dragoste. 

Pe Nicole Cherry o știe toată lumea, dar cine este cel care i-a cucerit inima definitiv? Iubitul artistei se numește Florin Popa și este mai mare decât ea cu opt ani. Cei doi formează un cuplu de trei ani, iar acum a venit momentul să își mărească familia. Nicole și Florin vor deveni, la începutul lunii decembrie, părinții unei fetițe, pe care o vor numi Anastasia. Dacă Nicole este prezentă non-stop în spațiul public și pe rețelele de socializare, ei bine, iubitul ei lucrează într-un domeniu care nu are legătură cu showbiz-ul. Florin are o afacere cu telefoane mobile și deține un magazin GSM. Cel mai interesant este că tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar mai departe Cupidon și-a făcut treaba. 

Nicole Cherry a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de tatăl fetiței ei: ”O să fiu la fel de fericită”

Nicole Cherry a declarat în trecut că diferența de vârstă dintre ei este un avantaj și că îi place faptul că Florin este un bărbat matur. Deși se cunoșteau de când artista avea 16 ani, cei doi și-au dat seama că vor să formeze un cuplu abia după câțiva ani. S-au tatonat, iar într-un final Nicole Cherry s-a lăsat cucerită: ”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută”, a transmis Cireșica pe Instagram, atunci când a dat vestea că va deveni mămică. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)